Op straat. In een winkel. Of misschien wel in de stoel naast je. Als je werkt bij Boston Scientific, zijn dat niet alleen gezichten in een menigte. Dit kunnen levens zijn waarmee je in aanraking bent gekomen.
Dat is wat we doen bij Boston Scientific: het creëren van toonaangevende medische oplossingen die het leven beter maken van mensen overal ter wereld. En het is een verbintenis die we serieus nemen. Vraag het maar aan één van de duizenden mensen die er trots op zijn zichzelf Boston Scientific medewerkers te noemen.

Bij alles wat we doen combineren we doel en passie. Het is onze passie en onze wens een verschil te maken. En het is ons doel om te innoveren, te creëren en samen te werken. We zijn van plan nooit te stoppen. Elke dag, over de hele wereld, werken wij eraan een wereld van verschil in het leven van patiënten te maken. Met wiens leven zul jij in aanraking komen?

Er is nooit een beter moment geweest om deel uit te maken van Boston Scientific. Vandaag de dag zijn we met 23.000 collega's sterk, met een indrukwekkend portfolio van 13.000 producten. We zijn actief in de voorhoede van de medische industrie – toonaangevend- leidinggevend, evoluerend en transformerend naar nieuwe terreinen. Onze principes en visie geven onze prestaties waarde. Voor onze patiënten en onze medewerkers.

Voor meer informatie check onze corporate website.