Wie:
Susan Collaris, medewerkster Picking en is Qualified trainster voor verschillende afdelingen binnen Boston Scientific. In dienst sinds 25-01-2017.

Susan is via haar neef terecht gekomen bij Boston Scientific. Haar neef attendeerde haar op het feit dat Boston veel nieuwe vacatures open had staan en dat de functie wellicht iets voor haar kon zijn. Vervolgens solliciteerde Susan op de functie van part time Logistiek medewerker Picking en kreeg de functie. "Ik had nul ervaring in de logistiek maar kreeg toch de baan. Motivatie is voor Boston het allerbelangrijkst! Susan heeft voor Boston Scientific gewerkt als horecamedewerker. Het grootste verschil is de openheid, je kunt met iedereen praten! Boston is een platte organisatie. Je krijgt twee maal per jaar een beoordeling. Hier wordt vanuit Boston ook echt de tijd voor genomen."

Wat maakt Boston Scientific een interessante werkgever?
"Binnen Boston heb je ontzettend veel afwisseling in je werkzaamheden. Ik werk zelf op de Picking afdeling. Ik werk met een leuke groep collega’s en de sfeer is erg goed. Je werkt met medische producten en dat houd je in je achterhoofd. Door middel van cross training krijg je nog meer variatie in je werkzaamheden, hierdoor worden de mensen inzetbaar op meerdere afdelingen."

Hoe ziet het inwerktraject eruit?
Het inwerktraject is erg belangrijk binnen Boston Scientific. Er wordt namelijk gewerkt met medische producten waarbij mensen levens gemoeid zijn. "Op je eerste dag krijg je de werkinstructies en na 5 dagen training wordt er een test afgenomen. Vervolgens wordt je gekoppeld aan Buddy oftewel een ervaren collega. Na deze training ben je in staat de basis van de werkzaamheden zelfstandig uit te voeren."

Wat zijn de doorgroeimogelijkheden binnen Boston Scientific?
Er zijn binnen Boston Scientific diverse mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Je kunt je o.a. verder ontwikkelen in de richting van Qualified Trainer, Issue Solver, Teamleider, Coördinator en Supervisor. "Ik ben zelf Qualified trainster voor verschillende afdelingen. Ook is het mogelijk om in een jaar tijd je mbo niveau 2 diploma te halen. Mijn ambitie is om een leidinggevende functie of een marketingfunctie te bekleden. Vooral het presenteren van de producten op beurzen en bij ziekenhuizen lijkt me heel leuk! "

Hoe is de sfeer bij Boston Scientific?
"De sfeer binnen Boston Scientific is erg gezellig vind ik. Je kunt met iedereen praten en opschieten (behalve op de maandagochtend). Ik zou de sfeer omschrijven als leuk en behulpzaam. Je kunt alles aan iedereen vragen wanneer je iets niet begrijpt of hulp nodig hebt. Collegialiteit staat voorop bij Boston en vooral de nieuwe mensen worden snel bij de groep betrokken."

Vooruitzicht op een contract bij Boston Scientific?
"Iedereen maakt een gelijke kans om een contract van Boston te krijgen. Er worden elke maand 5 contracten uitgedeeld in 2019. Ongeacht hoe lang iemand in dienst is worden er contracten uitgedeeld. Er wordt gekeken naar je motivatie en je prestatie!"

Heb je vragen omtrent het bovenstaande of wil je meer informatie? Neem gerust even contact op!